Cursussen

Iedereen die postzegels verzamelt heeft weleens de behoefte om ergens wat informatie over in te winnen. Of om iemand anders eens naar zijn verzameling te laten kijken. Of… vult u het zelf maar aan. Stamps4Friends wil daarin een rol spelen. In ieder geval zijn er cursussen voorhanden. Op de site van de KNBF staan de cursussen die aan de clubs aangeboden worden.

Maar Stamps4Friends wil meer. Daarom zijn we nu aan het onderzoeken hoe we een cursus Begeleiding bij Filatelie op het internet kunnen zetten, zodat iedereen zelfstandig online deze cursus in zijn eigen tijd kan volgen. Met misschien een cursusboek en individuele begeleiding.

Het is nog toekomstmuziek, maar de plannen zijn er wel.
Zodra we er meer over weten, leest u dat op onze site.

Nieuwsberichten

image
30 Nov

Dag van de Jeugdfilatelie op 17 november 2018

Kom naar het leukste postzegelfestijn van het jaar: De Dag van de jeugdfilatelie. De oudste postzegelvereniging van Nederland viert haar 125-jarig bestaan op 17 november met een groot feest en dat is wel een goede reden om naar Breda te komen.

Lees meer
  • Postzegels
image
30 Nov

De laatste vergadering van JeugdFilatelie Nederland

nlangs heeft het bestuur van JFN haar laatste vergadering gehouden met de deelnemers. De toon van de bijeenkomst was een beetje nostalgisch: wat jammer dat het zo ver heeft moeten komen, maar ja! Als er te weinig jeugdclubs overblijven is het gerechtvaard

Lees meer
  • Postzegels
image
30 Nov

Verslag van de Dag van de Jeugdfilatelie in Hamont

Op zaterdag 13 mei was het een komen en gaan in de Posthoorn in Hamont voor het feest van Filakids

Lees meer
  • Postzegels
Nieuws overzicht